بعد از شناسایی جنس پارامتر مهم دیگر هد و دبی مورد نیاز است که با توجه به نیاز مشخص شود. انواع پمپ پلیمری یا پمپ اسید شامل : مونو پمپ، پمپ پریستالتیک، پمپ با محرک مغناطیسی است.
فروشگاه توان پمپ فروشنده انواع پمپ سانتریفیوژی اصلی و معتبر با گارانتی و خدمات پس از فروش.
پمپ اسیدی یا پمپ پلیمری، در واقع پمپ هایی هستند که برای انتقال سیالاتی شیمیایی، خطرناک و به شدت خورنده استفاده می شوند. سیالاتی مانند حلال ها، اسید ها، آب دریا، بازها و … توسط این پمپ ها، قابل جابجایی و انتقال هستند.
توجه به این نکته که عملا مواد پلیمری در دماهای بالاتر قابلیت های خود را بالاخص تحت فشار از دست می دهند نیز دارای اهمیت بالایی است.
جهت انتخاب پمپ پلیمری باید نوع ماده شیمیایی که در تماس با قطعات پمپ است مشخص شود تا جنس متناسب با آن ماده شیمیایی انتخاب شود.
کلیه حق و حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سایت هیدرولیک نادری می باشد. سئو به سبک سئودو
تمام این تجهیزات از پلیمرهای مقاوم در برابر اسیدها و قلیاها ساخته شده است. قیمت پمپ پلیمری متفاوت بوده و کاربرد آن به نوع ماده شیمیایی بستگی دارد. مهمترین کاربردهای انواع پمپ پلیمری عبارتند از:
احتمال کاویتاسیون کمتر (برای آشنایی با کاویتاسیون راهنمای “کاویتاسیون چیست” را مطالعه نمایید.)
پیکربندی یکسان پمپ پلیمری برای هر کاربردی مناسب نیست. با استفاده از پمپ پلیمری گریز از مرکز ، پیکربندی های مختلفی برای ارائه راه حل برای کاربردهای مختلف در دسترس است. این پمپ های چند منظوره در سه پیکربندی موجود است:
شب آمیتیس تراول پیوان آهن ملل اصفهان لحظه آخر بیتکسینو صرافی ارز دیجیتال تبدیل بیسان گشت سفریار چوپکس سفر هالیدی بروکر فارکسیو بست ماس click here کرمان موتور ایران هتل آنلاین آریاک سفر ابر آسیاتک بانی چاپ راز آسمان پایتخت ژیوار لپتاپیفای لیلیپوت گروه صنعتی بستانچی
با تغییری ساده در وضعیت پره های پروانه میتوان عملکرد پمپ را در خروجی تغییر داد و در صورتی که بر اثر مرور زمان و رسوب گرفتگی لوله خروجی، قطر آن کاهش یافته یا مسدود شود، عملکرد پمپ برای تولید فشار دچار تغییر نشده و به پمپ آسیب وارد نمی شود.
قیمت فروش پمپ پلیمری در کل به سبب پایینتر بودن قیمت مواد پلاستیکی و مشتقات نفتی نسبت به فلزات پایین تر از نمونه های پمپ های اسید و مواد استیل می باشد. در مقایسه با پمپ های اسیل و فلزی پمپ پلیمری دارای مقاومت بالاتری در تماس با سیالات خورنده به سبب واکنش پذیری بسیار پایین مواد پلیمری دارد اما محدودیت هایی در کاربری بالاخص در دماهای بالا و فشار های بالا که در انتقال سیال به ارتفاعات بالا پدید می آید است. از این رو دو فاکتور بسیار پر اهمیت در انتخاب و کاربری پمپ پلیمری حداکثر دمای سیال و حداکثر فشار کاری می باشد.
یکی از مهمترین پمپ های مور استفاده در صنایع مختلف که قابلیت پمپاژ انواع اسید را دارد، پمپ پلیمری یا پمپ اسید یا پمپ ضد اسید می باشد. پمپ اسیدی به صورت سانتریفیوژ بوده و وظیفه اصلی پمپ پلیمری انتقال مواد شیمیایی بوده و دارای محرکه های موتوری با پروانه های پیچی می باشد.
پمپها از جمله تجهیزات بسیار کاربردی هستند که امروزه در صنایع و مشاغل متعددی استفاده شده و میتوانند کاربردهای صنعتی، نیمهصنعتی و غیر صنعتی متعددی داشته باشند. پمپها میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون میزان سرعت، میزان ظرفیت، میزان فشار، ابعاد و اندازه، نوع موتور، نحوه روغن پاشی، تعداد مراحل کار و … در دستهبندیهای متفاوتی قرار داشته و هر کدام از ویژگیها، مزیتها و معایب منحصربهفردی برخوردار باشند.